söndag 15 september 2013

Inredningssöndag:)

Ofta så säger man ju att allt är sig likt här hemma,förutom någon liten inredningsdetalj som trillar hem då och då...
Men nu kan jag säga att ingenting är sig likt här hemma,jag håller nämligen på att slänga ut det gamla och in med nytt:)
Eller jag kanske ska säga vi,för Mr J är allt med på ett hörn..dvs skruva och sätta ihop möbler...

Köksmöblerna har jag ju redan visat dom fick vi i somras,så nu är det vardagrummet som står på tur.. Vårat stora skåp har flyttat ut och in kom IKEAS skåp från serien Bestå.Visar bild vid ett annat tillfälle...

Har ett problem bara:) Jag kan inte bestämma vilken soffa jag vill ha? Ska den vara vit igen eller grå? Jaa ett ganska stort i landsproblem:) men samtidigt såå roligt! Och det kommer att lösa sig..

Det ena ger det andra så självklart blir det en massa nytt piff också... Så den här vackra skönheten har jag klickat hem som får lysa upp nån liten hörna i höstmörkret...

Nu fortsätter min soffjakt så jag letar vidare så får vi se vad det blir..Fortsättning följer...

Önskar er en fin söndagskväll och en härlig ny vecka.. 

måndag 9 september 2013

Massor av gott!

Vilken helg och vilka dagar vi har haft...

Och som vanligt när vi samlar ihop oss och man är ute mest hela tiden så blir det alldeles för mycket gosaker...Men vad gör det :)

 Kikar in med en liten måndagshälsning..Ny vecka nya möjligheter....

Ha de gott alla....

tisdag 3 september 2013

Härliga dag....


Efter gårdagens första höstdag med regn så blir det nu en härlig solig dag.. Jag trotsar vädret och nästan vägrar att klä mig i höstkläder utan jag går i kjol och sandaler så länge jag bara kan.
Men igår var ett undantag regnet stod som spön i backen och det var bara att inse fakta,hösten är nu här.Och med det så ska fötterna i riktiga skor,och fötterna har helt plötsligt blivit två nummer större.Och jeansen varför krymte dom såå mycket i sista tvätten?? Alltid samma sak...
Solen skiner och med det så är det fönstren som visar igen att nu behövs det tvättas..
Nackdelen med att bo vid havet är alla spindlar det kan se ut som vi bor i ett gammalt kråkslott med alla spindlar och spindelväv på alla fönster här..

Ett gammalt kråkslott har vi som närmsta granne på våran baksida.Ett helt underbart hus som nästan står och förfaller..Ett sånt hus som man alltid drömt om att få renovera och göra i ordning.Ingen bor i det och ägaren kommer kanske nån vecka på sommaren bara.Som tur är kan jag säga:)
För det är (måste vara) arga gubben... brukar tänka på den arga skomakaren i filmen bullerbyn..han som säger STÄNG DÖRRA... Joo jag tror nog det är han:)

Med det så ska jag återgå till verkligheten..

Önskar er en härlig dag..