torsdag 19 mars 2020

Dag 5 i karantän...
Buketten börjar att vissna och vi också...

Skämt åsido.. Det går bra och vi är tacksamma att vi är och hoppas att förbli friska.

Läget just nu är att larmtillståndet i Spanien väntas att bli förlängt och kommer förmodligen omfatta hela påsken. Det innebär att karantän fortsätter till den 12 april som det ser ut nu.

På flygplatsen är det kaos verkar det som och i veckan stänger dom flesta hotellen så det blir väl ännu värre då. Våran hemresa är på söndag och som tur är så har vi bokat med SAS till Arlanda den här gången. Och inte Ryanair till Köpenhamn som vi brukar för det mesta.

Ryanair nekar svenskar med biljett ombordstigning från Malaga till Köpenhamn trots att dom har dokument som visar att svenskarna tillåts transit genom Danmark fast att gränserna är stängda.

Vi är väldigt kluvna just nu.. Stanna kvar eller resa hem men det ser oroväckande ut hur länge det blir karantän och stänger dom luftrummen som det nu pratas om så kommer vi inte hem på länge så skönast är att få komma hem till familjen..

Vi kommer självklart sätta oss själva i karantän när vi kommer hem till Sverige igen.

Vädret är inte heller det bästa just nu så en god näringsrik soppa  har vi gjort och tid finnes ju så skåp lådor och garderob är städade:)) 

Lite rastlös så försöker mig på lite ommöblering och plockar ner några hyllor ändrar och fixar om..

Mr J sliter i sitt hår och utbrister! VAD HAR DU GJORT NU?  DEN DÄR HYLLAN SATT JAG UPP ALLDELES NYLIGEN!
Vi får ju gå ut och handla så någon kortare prommis har vi gjort och som tur är så fylls hyllorna på i butiken så jättegoda jordgubbar fick vi med oss hem.. Alltid någon tröst och humörhöjande:))

Var rädda om er!

1 kommentar:

  1. Ja det är inget kul läge detta som råder nu. Men det är bara att gilla läget.
    Så bra att ni har bokat till Arlanda då och inte till Köpenhamn denna gång då.
    Kram Carin

    SvaraRadera