onsdag 18 april 2012


Planteringsdags
Jag har haft en hel del Pelargoner
 sparat sen förra året.Men undrar alltid varför sen när jag ska ta hand om dom:) Men jag undrar verkligen, ska dom stå mörkt nere i en källare? eller ska dom stå lite svalt, men i ett fönster så då får lite ljus? Så nu har jag provat och fick lära mig att dom som fick stå i ett fönster,har klarat sig bäst.... Men jag tror inte dessa lär att blomma före hösten, så jag köpte lite nya i dag,dom får stå i mitt köksfönster och invänta värmen då dom kan få komma ut.

Vädret är väl det stora samtalsämnet, men vi vart verkligen lurade på våren med  värmen som mars månad hade. men vi har ingen snö iaf och det får man vara glad åt,men kallt är det så vinterjackan får vara på ett tag till. I dag har vi iaf haft strålande solsken. Och båttrafiken utanför oss börjar komma igång.Och det är ju ett säkert vårtecken om något. Så håll ut,våren är på antågande.Kom ihåg det finns inget dåligt väder bara...........
Ha det bäst alla!

6 kommentarer:

 1. Jag har haft mina förra årets pelargoner stående i ett fönster och till min lycka så börjar flera av dom blomma nu..
  Kram Carita

  SvaraRadera
 2. Dom kommer säkert att blomma sen

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Kämpar på med förra sommarens pelargoner också.
  Jag undrar storligen om dom någonsin kommer att blomma ;)
  Mina har firat vinter i ett halvfärdigt garage utan fönster, enda dagsljuset då dörren öppnats för att köra ut bilen.... vatten har de fått exakt 3 ggr.
  Men man kan ju hoppas ;)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 4. Tack för titten.
  Å så härligt det är när man får börja köpa fina blommor igen,man blir så glad av lite förska fina vår blommor.
  Stor kram
  Ninni

  SvaraRadera
 5. Tack för din snälla kommentar!
  Kul att du tittade in så jag fick se din fina blogg.
  Jag lägger mig som följare!
  Förra vintern förfrös mina pelargonier. I år fick de stå lite varmare. Ge inte upp med dina övervintrade pelargonier, de blommar så fort de har växt till sig lite.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. ...dåliga kläder,hihihi..Tack snälla Anne för kommentaren.Ja då har du en gammal far också då! Kul när dom är pigga i huvudet så länge som det är möjligt! Ha en fin dag ,jättefina pelargoner/ Gunilla

  SvaraRadera