måndag 5 november 2012


Simma lugnt...

Simning är tycker jag(när jag väl kommit i ) en härlig motionsform.Men jag tycker det är svårt att ta sig för att verkligenrja.Men nu har jag gjort slag i saken.Simning står nu på schemat en dag i veckan.
Tidigt på förmiddagen så det var lite folk i simhallen,men det fanns några simmare på banan som motionssimmade. Det var ett par år sedan jag var i simhallen,så jag kände att jag ska ta det lugnt och simma i min takt och inte vara i vägen för dom som ville simma på.Jag tog banan bredvid och simmade på till det klev i några pantertanter,som simmade halva banan.Sedan ville dom pausa och snacka lite med varandra och det gjorde dom.Fyra stycken pantertanter mitt i banan:)Men dom hade jättetrevligt och ingen av dom såg min sura min varje gång jag simmade förbi:)
Hur som helst pantertanterna snackade på en liten stund,för att sedan gå upp och fika.Så det var ingen fara jag fick simma vidare i lugn och ro.Och pantertanterna dom fikade och fikade och fikade.Jag tror dom sitter kvar där än:)

Det var min dag på simhallen. Tänker uppdatera här på bloggen vecka efter vecka.Lite för att sporra mig själv,för nu måste jag ju gå dit varje vecka:) 400 meter idag... Har en skada i en axel så det  gäller att börja lugnt,men det kommer att ökas på:)

Önskar jag oxå blir en sån där cool avstressad pantertant som bara trivs och chillar lite:)  

Ha de gott alla som kikar in... 


20 kommentarer:

 1. Ha ha, du kommer nog att bli kompis med pantertanterna men när de pausar i badet kan du ju simma på, sen går du upp och fikar med dem. Då får du både gymnastik och trevlig samvaro!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ha ha undrar vad dom gjorde där egentligen! Prata och fika verkar ha varit det viktiga iallafall! Jag förstår inte folk som inte fattar att folk vill simma på! man får väl vara så snäll och akta på sig!
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Underbara tanter. Den bästa motionen är ju den som blir av och trivs man med att simma så är det ju det man ska göra. Jag gillar också att simma men det är ju lite svårt att komma iväg. Kommer mig inte riktigt för ibland.

  Ha en fin vecka.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Kul att Du vill vara med på min tävling!!

  Duktig du som tar tag i simträningen. Tycker det ta för lång tid att ta sig iväg, och byta om och duscha och allt det där... Själv hoppar jag i träningskläder och sticker ut och springer, precis när jag har tid och lust...
  Så simma lugnt...! Kram Kate

  SvaraRadera
 5. Härligt med pantertanter!!!
  Duktiga du som simmar. Bara du inte faller för frestelsen och hamnar vid fikabordet :)
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 6. 400 m det var inte illa och rätt kul med pantertanter *ler*. Ha en fin kväll.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men så kul då kanske kan vi peppa varandra, jag motionssimmar på onsdagar och tycker också att det är svårt att kommer dit! Alltså heja heja heja, det här kommer blir bra, eller hur?

  SvaraRadera
 8. Hej! åh vad du är duktig som simmar! önskar dig en fin vecka <3 kram kram Jessica

  SvaraRadera
 9. Vad duktig du är som kommit igång! Det är längesedan jag var och simmade. Jag har faktiskt prova på en slags vattengympa där man hade en väst på sig och det var riktigt bra.

  Själv har jag börjat den här veckan med raska promenader ;)

  Härligt att vara pantertant.. verkar helt ostressat. Det är något att se framemot.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Det är helt okej...det är sånt som händer :)
  Sov gott !
  Kram Bia

  SvaraRadera
 11. halloj, ååå vad duktig du är..önska jag kunde ta tag i min motion....men ska börja i helgen hahaha ha en fin helg kram från Maja

  SvaraRadera
 12. Hahaha typiskt pantertanter!bra gjort,simmade för några år sen nu blir det bara stavar,man är som man är! Ha det gott / Gunilla

  SvaraRadera
 13. Hej hej kolla gärna in till mig. Ha en fin helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 14. Duktiga duktiga du!! Heja dig:))) Önskar jag var lika duktig...

  Önskar dig en fin helg!

  Stooooooooor kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 15. Jättebra motionsform! Grattis till dej som tagit dej i kragen. Har från och till simmat jag också men det har alltid slutat med urinvägsinfektioner... inte kul minsann. Fastän jag är en pantertant så tycker jag inte om högljutt prat i basängen, nej lugn dämpad musik ska det vara!

  Ha en trevlig lördagkväll!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 16. Tittar in för att önskar dig en fin start på den nya veckan!

  Tack för din gulliga kommentar hos mig.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 17. hej!

  Vilken mysig blogg du har :)

  Skulle bli jätteglad om du ville kika in på min pysselblogg och
  kanske lämna en liten kommentar!

  Ha en bra dag :)

  Mvh// Martina

  SvaraRadera
 18. Önskar dig en riktigt fin vecka:)
  Ha det gott!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 19. ;D Ja just det! Tack ska du ha! ;D

  SvaraRadera