onsdag 1 januari 2014

Gott Nytt År !

Säger jag till er alla och välkomnar 2014 ...

Börjar årets första dag med ett inlägg och en bild som kanske inte passar in riktigt med nyårsfirandet med  massa bling bling, fina dukningar, fina kläder  etc,etc....

Men den här bilden ligger mig varmt om hjärtat och visar en alldeles underbar dag,dagen före nyårsafton då vi nästan hade känslan av att nu är det vår.Fast det vet vi ju alla att än är det långt kvar... Lilla grodan som tillbringade dagen hos mig då dagiset hade stängt, och jag gick ner till vattnet med en brödpåse och matade fåglarna...Många saknar ju vinter och snö,men det har väl inte undgått någon vid det här laget att jag inte är någon älskare av vinter snö och kyla. Så den här vintern passar mig perfekt! Endast en gång har vi fått snö,och det låg endast kvar ett par dagar så ingen är lyckligare än jag:)

I dag är det en dag då många ska börja sitt "nya" liv . En massa löften som många gav i natt vid tolvslaget,men får svårt att hålla:) Men det var säkert många som har lovat att motionera mera för  det var många som var ute  och gick idag:)

Själv ger jag aldrig några nyårslöften,det är ingen ide...

Som t e x jag ska sluta äta godis ...( Det skulle säkert vara en hel dag)

Jag ska motionera mera... ( Det gör jag redan)

Sluta att slösa massa pengar på önödiga saker... (Det finns inga onödiga saker)

Vara snäll mot min omgivning... (Det tror jag och hoppas att jag är)


Sluta att tjata på gubben (Det kommer aldrig att ske)


Listan kan göras lång så jag slutar här med att fundera på ett nyårslöfte som alla kanske kan tänka på och inte så svårt att hålla.Jag tänker på att försöka göra en god gärning då och då...

Min goda gärning idag var ett hej och ett leende och några ord  till en gammal tandlös äldre man,som kanske inte hade alla hästar hemma kan man säga ,och kanske hade smuttat lite på en viss dryck :)Men att jag stannade upp,tog mig tid det gjorde han väldigt glad. Så jag känner mig nöjd med dagens goda gärning:)

Det blev ett långt inlägg från mig idag,hoppas någon orkar läsa det:) Passar på att tacka för det gångna året! Och ni som kikar in och lämnar en hälsning fast jag är lite dålig på det själv nu..Tack!

Önskar er alla ett riktigt gott 2014

15 kommentarer:

 1. Tittar in och önskar dej en god fortsättning på det nya året.
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Du får ha en god fortsättning på det nya spännande året.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Så fin bild med svanarna och barnbarnet ;))...det blev sent i natt....så idag har man varit trött och det har inte blivit mycket gjort.....vi hade en klar natthimmel så vi såg mycket fina fyrverkerier ;)))....och nu är det ett nytt år....och jag tror att det blir ett bra sådant.....
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är en helt undebar bild. Önskar dig en härlig start på 2014. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en god fortsättning!
  Kram♥

  SvaraRadera
 6. Underbar nyårsbild tycker jag!! Och visst betyder några ord till en medmänniska så mycket ibland!!
  Önskar Dig en god fortsättning på det nya året 2014.
  Kramis Kate

  SvaraRadera
 7. Härlig bild o härligt inlägg! hahaha,stämmer så bra med dessa löften,ingen ide här heller..har bara lite önskningar om hälsan o så! Ha det såå bra nu detta nya året Kram Gunilla

  SvaraRadera
 8. Gott nytt 2014! härligt inlägg :=) måste tacka dig för du tittar in med små rara kommentarer..TACK ANNE <3 hoppas på ett riktigt härligt år..kramiz Jessica

  SvaraRadera
 9. God fortsättning på dig fina vän! Härlig bild, jag gillar också denna vintern, skönt att slippa frysa och det bästa att vägarna är snö- och halkfria.
  Här är också dagis stängt så imorgon kommer lilla Julia till mig, gosigt!
  Jag är säker på att du är snäll mot din omgivning, det förstår man när du brydde dig om den gamle mannen och gjorde honom glad!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 10. Det verkar som att det blir en sådan vinter som du vill ha! Ingen snö i sikte, bara plusgrader. Svanarna gillar det nog också.

  Kram och God fortsättning!
  Agneta

  SvaraRadera
 11. Trevlig helg önskar jag dej Anne!!
  Ha det gott min vän!
  Kram bia

  SvaraRadera
 12. Härlig bild och god fortsättning på nya året
  kram Rosa

  SvaraRadera
 13. Jag vill önska Dig detsamma ett nytt bra år. Det måste ju finnas något att hurra för i alla fall.

  SvaraRadera
 14. Gott Nytt År till dig med vännen och God fortsättning på nya året!!
  Vilken vacker bild!
  Jag känner lite som du ...Mera motion behövs nu...hiihi..
  Kram Lollo ♥

  SvaraRadera
 15. Ville bara önska dej en trevlig helg....här har vi äntligen fått snö nu....idag skiner solen och det är 9 minus....härligt !!
  kramisar från din bloggvän bia !

  SvaraRadera