lördag 4 oktober 2014

Nya frukostvanor

Hej denna underbara höstdag!   Solen skiner, varmt är det inga vinterkläder i sikte..  Låt det aldrig ta slut...

Försöker mig på lite nya frukostvanor..
 Utan att överdriva så kan jag säga att bland det bästa jag vet är nog en god smörgås,jag kan nog leva på bara smörgåsar och enkel som jag är så är det bara en god stark ost på:) Och det är inte bara smörgåsar, utan bullar kakor och allt som är onyttigt..


Men jag ska försöka dra ner lite på mitt "mackätande" och hoppas på att mackan bort,ballongmagen bort:)

Så nu blir det kvarg med färska bär och frukost kex med långsamma kolhydrater ett tag framöver.Och jag måste medge att dom mättar faktiskt och goda dessutom...

Vårat fredagsmys brukar vara färska räkor,så även denna fredag.Skillnaden var bara att nu blev det ingen räkmacka utan bara en sallad och avocado... Gott även det,men suget efter en god macka är stort och någon bra karaktär brukar inte jag ha,så vi får se hur länge det varar.


Nu är det inte så att jag bantar,det har jag aldrig gjort och lyckligt lottad är jag som aldrig behövt det,utan det är bara av hälsoskäl. 

Nu piper det i ugnen så kycklingen är färdig till delar av familjen  och eftersom jag inte äter kött så blir det vegetariskt till mig förstås ..
Inga mera matbilder..jag lovar det är ju ingen matblogg det här:)

Nu önskar jag alla en härlig fortsättning på helgen!

7 kommentarer:

  1. Hej på dej!!
    Avokado med räkor älskar jag...idag har jag köpt avokado faktiskt, men det blir inga räkor på idag,hihi....det blir hemgjord pizza, med vegetariska saker på( inte på avodadon förstås, haha)...ingen skinka...dottern är ju vegetarian som du vet, och jag har börjat att minska ner på köttet nu....jag har alltid gillat "grön" mat, så det är inte ett svårt val för mej ;))
    Ha en mysig helg min vän och sköt om dej!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det där såg ju riktigt gott ut både frukosten och fredagsmyset, skulle passa mig perfekt då jag inte är någon brödfantast utan hellre äter lite mer av pålägget :).
    Önskar även dig en fin fortsättning på helgen.
    Kramar Ing-Britt

    SvaraRadera
  3. Jag måste också bort från macktrösket. Idag blev det yoghurt med chiafrån och ett kokt ägg. Hoppas också magen kan sjunka ihop lite. Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Bra med ändrade frukostvanor! Gott med mackor men inte så nyttigt...Jag äter hallon, kvarg och blandar i keso också - jättegott. Kram Suss

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! tack för din hälsning <3 tycker om din blogg antar att det är för du är bakom den :)) fina bilder bjuder du på oavsett om det är mat eller ej...kramiz Jessica

    SvaraRadera
  6. Det ser ut som en god frukost. Jag försöker också dra ner på de där goda mackorna. Jag tar en Finncrisp till frukosten.
    Har just upptäckt hur gott det är med kvarg. Har du provat Valios med citronsmak?

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  7. Ja, det skadar inte att ändra sina vanor till det bättre - det går lite bra för mig men det är gott att slarva också!
    Ha det fint, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.