onsdag 25 mars 2015

Nyanser av blått...

Våren närmar sig med stormsteg och det börjar klia i fingrarna på att fixa och ändra här hemma.Just våren har alltid den inverkan på mig,fast enligt Mr J så har det väl ingen betydelse vilken årstid det är.För enligt honom så håller jag på att ändra om och byter färg hela tiden...

Nu i vår så är det väldigt mycket blått i inredningen,blått har jag ganska mycket av när det gäller kläder.Men när det kommer till inredning så har det sagt stopp.

Förutom ett helt och hållet blått sovrum som vi hade på 80-talet


Men jag är inte sen att haka på trender så här sitter jag nu och klickar hem nya kuddar till våran vita soffa, jag är inte helt klar men något åt det här hållet blir det.Och så klart lite rosa inslag till det:)

Den söta elefantkudden  från Svenskt Tenn har jag redan i flera färger men tokkär som jag är i dom små elefanterna så får det även bli en blå:)

Den fina pläden i grått kommer  från samma butik,den står högt på listan och är en klar favorit.Och jag fyller ju år snart så..... Blink blink till min familj:)

Och visst är blått en otrolig vacker färg! Havet som jag älskar..... Bild från igår då vi hade en alldeles underbar vårdag.

 En fortsatt fin vecka önskar jag er alla..7 kommentarer:

 1. Blått är så fint Tyvärr har jag tröttnat lite på det men se det återkommer ändå här.Hade bestämd mig för rött i trädgårdens möbler men se det blir nog blått och vitt i alla fall.
  Ha en härlig vecka
  Meta

  SvaraRadera
 2. Jag har allt också hakat på den blå trenden. Gillade aldrig blått förr, men nu smyger det sig in blått lite här och där.
  Snygga saker du hittat.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jaa blått är flott, hihi....jag hade ju ett inlägg också om blått för ett litet tag sedan, vet inte om du sett det...men själv har jag mest porslin i blått/vitt...och en blå tapet i gillestugan ;)...det ser härligt ut där på bryggan ;)
  Ha det gott!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Skön bild med det blå vattnet............
  Blått är en riktigt sommarfärg för mig, blått, vitt och rött, det är sommar.
  Ljusblått gillar jag på kläder, har köpt en del nu i vår.

  Ha det fint,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Blått har jag haft en del i stugan men annars inte så särskilt mycket även om jag tycker om blått. Du känner kanske för blått som jag gör för grönt - men grönt kommer aldrig in hos mig.
  Snygga saker du funderar på och pläden ser helt ljuvlig ut!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 6. Halloj tjejen..kul att förnya sig med kuddar o dyligt...jag ser något snyggt hela tiden :)) och visst är det där med vatten/hav något speciellt..ha det gott <3kram Jessica

  SvaraRadera
 7. tyvärr FÅR DET BLIVA EN ANNAN FÄRG HOS MIG, MEN HOS DIG PASSAR DEN UTMÄRKT.
  DU HAR SÅ TREVLIGT
  TREVLIG HELG

  SvaraRadera