tisdag 21 juli 2015

Att falla pladask..

Hallå där så här mitt i sommaren som kanske inte är den bästa men man får lära sig att fånga dagen och ta vara på alla tillfällen som ges då solen visar sig.

Trivs som allra bäst gör väl gräsmattor som får sol och regn omvartannat.Min gräsmatta (läs mitt ogräs) frodas för fullt och jag tycker jag får ta fram tripper och klipparen så ofta.Jag kan inte se alla strån som sticker upp här och där...
Inte så vanligt sommartid att man är inne i huset och inreder sommartid men t.om det har det funnits tillfällen till.

Hemtex har så snygga tidningsboxar i ett ljust träslag som jag blev tokkär i eller tidningsbox/låda vad man nu vill kalla den för förvaringslåda kanske..

Vilket gjorde att jag åkte till IKEA och hittade en snygg ram också i det snygga träslaget..
Rotade lite i skåp och lådor och hittade ljusstakarna också från Hemtex.Och min fina lilla apa Kay Bojesen fick hänga med på ett hörn.
Stringhyllan fick sig en liten makeover i form av en trähäst även den togs fram bland gömmorna...

Trodde väl aldrig att jag helt plötsligt skulle plocka in ljust trä i inredningen igen (men aldrig gulfuru) men vips så är man där igen jag faller alltid pladask för olika trender.Det tar alltid ett tag men så trillar jag dit:)

Önskar er en fortsatt fin vecka..


4 kommentarer:

 1. kan tala om att jag rest i dag igen med dig. Underbart och lika spännande i dag.
  när jag läste din kommentar hos mig, kom jag inte ihåg Donauresan. tack igen flr det måste ha varit
  en upplevelse. Hajan

  SvaraRadera
 2. Så snyggt du har gjort! Jag har alltid gillat trädetaljer, ibland ljust, ibland mörkt. Är lite trendig men först när trenden börjar klinga av för en annan som jag faller, seg i starten kan man säga.
  Jo, nog vore det trevligt med lite bättre sommarväder men vi får ta det som det är.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Jaa nu är det Ikea väder, haha....har också varit där en sväng i veckan !!!...kommer aldrig tomhänt därifrån , hihi....usch vad jag är less på detta väder !!!
  Man får ta sej ett glas vin och mysa inomhus, hihi...
  Kramis !!

  SvaraRadera
 4. Hej hej ja fallla pladask det gör jag för massor av ting :)) önskar ibland att jag kunde hålla en färgskala eller en stil..men ofta blir det att jag köper det jag tycker om och oftast blir det en salig blandning ;) till skillnad från ditt fina vita stilrena..men huvudsaken man trivs :)) Trevlig helg Anne< kram Jessica

  SvaraRadera