tisdag 22 mars 2016

Vårdagjämning..men var är våren?


Lagom till vårdagjämningen kom vi hem den här gången,men nu undrar vi vart är våren? Soliga fina dagar har det varit men värmen vart är den? Iskalla nätter och inga höga temperaturer att skryta med:(Första morgonen hemma efter en lång tid och frukost i tv soffan och godmorgon programmet,det är något jag saknar i Spanien.

Men inom kort så har vi svenska kanaler där och då känns det mera som hemma,det tar sin tid att vänja sig och för mig känns det bra om det mesta är som det är här hemma.. vanemänniska som jag är:)

Önskar er en fin påskvecka..

3 kommentarer:

 1. Jaa var är våren ?...men ni har nog mer vår än vi ändå...lite snö har vi kvar och det är minusgrader på natten, men plus på dagen...även om det snöar så försvinner den snabbt...men var är solen skulle jag vilja säga, hehe...hoppas du får en fin påsk...hur länge är du hemma i Sverige egentligen den här ggn ??....
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Det är bara mars än men det är vår! Jag tycker om när det går sakta framåt, vill hinna se och njuta av alla små vårtecken som dyker upp för varje vecka.
  Hoppas du får en fin och glad påsk här hemma!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Ja du än är det ingen värst vår, men den kommer mars och april brukar ju vara lite si så där. Du vänjer dig snart. Välkommen hem igen då, blir ni hemma under sommaren? Ni har väl valet att kunna åka tillbaka om det är grått för länge antar jag
  Ha det så gott i Påskveckan du med och Glad Påsk sen då
  Kram Meta

  SvaraRadera