tisdag 19 april 2016

Lite lyx...Tillbaka i Spanien igen för en liten kortare period den här gången..

Extra roligt är det nu när vi ska samsas 5 personer i en liten 2-rummare... Vi väntar nämligen besök av yngsta dottern med familj dom har längtat och längtat och nu kan dom inte hejda sig längre, det ska bli otroligt roligt när dom kommer och visa dom runt här i vårat andra hemland.

Till sensommaren/höstkanten så har vi planerat att alla barn och barnbarn kommer hit samtidigt,men då får alla varsitt boende.

Många som bor här hyr ut sina lägenheter så det är nog inte några problem med boende.

 Hösten är nog den bästa tiden här på solkusten,då är det garanterat varmt och långt in på hösten är det varmt i vattnet så man kan bada.

Här i Spanien är det stängt i affärerna på söndagar,så i Söndags då vi kom ner hit så åkte vi in till Marbellas Puerto Banus och åt lite mat, strosade omkring njöt av sol och tittade på båtar och bilar med för den delen.


Inte vilka båtar som helst ...Riktigt mysigt och roligt är det att se så många lyxbåtar på en gång...Nu är ju inte bilarna så dåliga heller:)


En och en annan Harley Davidson dök upp oxå..
Gatorna och serveringar är redan fullproppade med folk och det är ändå bara början på säsongen.

Nu är det turistens tid här och vi andra som bott här på vintern är hemvändare..

Soliga hälsningar

4 kommentarer:

 1. Förstår att du gärna lämnar det här trista Aprilvädret som är här. Det ser allt ut att vara bra skönt där. Kan längta lite till det hus där mor och far en gång, då de levde, bodde i. Det var så fint där på hösten och våren då turisterna gett sig av.
  Ha en fin och skön mitt i veckan
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Oj, vilka båtar! När vi är i Nice är det roligt att titt på alla stora båtar och de har alltid tonade rutor och några ägare syns inte till, bara en och annan besättningsman.
  Kul när dottern och hennes familj kan hälsa på er så ni får visa ert andra liv.
  Ja, det är roligt när vi bloggvänner följer varann genom åren, man känner nästan varann.
  Ha det nu fint i värmen, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Det var väldans vad folktätt det var, men så härligt det är, vi åkte alltid den här tiden och firade min födelsedag. sen gjorde vi alltid en resa i sptember, det var också skönt, men inte lika grönt. Då var det bara Bougainvillnan som blommade. Vi var ju alltid på Mallorca min gubbe och jag. ha en bra helg

  SvaraRadera
 4. Gud vad härligt att ha ett annat boende. Finns det någon förmedling som är bra om man är sugen att hyra någons lägenhet?
  Ha det gott, för här hemma är det bara kallt.
  Kram Helena

  SvaraRadera