tisdag 7 mars 2017

Snökaos...

Vi har fått rapporter och bilder och så klart sett eländet på tv.. Vad händer! Nu när våren ska komma så blir det ett riktigt vinterlandskap...

Vi beslutade oss snabbt för att vi blir nog kvar ett tag till.Nu blir det bara bättre och bättre här och det sägs att våren är kommen.Fast i vårat tycke så är det mera som våran högsommar hemma.. Söndagar är ju ledig dag här,och som jag skrivit om förut så är det galet med folk ute på strandpromenaden och i våran lilla småstad... Jaa vi bor i en liten småstad här med och det passar oss alldeles utmärkt både när det gäller priser och storlek.

Vi har endast 2 mil till Marbella men där är priserna betydligt högre än här.
Denna söndag som var så stängdes gator av och det bjöds på en helt galen karneval:)

Önskar er en fin fortsättning på veckan..

4 kommentarer:

 1. Men så skönt ni har det. Klart ni skall stanna när ni kan. Det är väl mycket för vädret som ni bor där nere!? Spanjorerna är verkligen mästare på att ha karnevaler för allt. Tror du man kan åka till Mallorca i slutet på Maj och få hyggligt väder?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Stanna ett tag till i värmen! Här väntas mer snö ikväll, det övergår i blötsnö så det blir tydligen mildare, men än får vi vänta på våren ett tag.
  Härligt med karneval!
  Ha det fint!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Klart ni stannar där det är värme och skönt. Man blev smått besviken igår när man drog upp persiennen och såg att det är vitt igen. Och eländet håller på idag med. Kul med en liten karneval i sin egna lilla stad.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Nu får det minsann bestämma sig snart vädret, antingen eller. man kan undra, sade flundra

  SvaraRadera