fredag 27 april 2018

När den vackraste grönsak...


Får agera helgbukett...





Säsong för denna vackra primör nu..

Och priset sen.. Ca 10 kr kilot då kan man kosta på sig ett gäng och ha på uppläggningsfatet som prydnad bara om man känner för det:)


Nu har jag tänkt att jag för första gången ska laga till dom på nåt sätt.

Sallad eller på pizzan som jag älskar,koka och äta dom med smör och salt?

Förslag?

Jag tar gärna emot tips och ideer..

Önskar er en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Jag har både kokat och kört dom i ugnen. Båda är lika gott, men på pizzan är säkert mums det med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Dewt var ingen dålig festyra Dyu visade. Så härligt batt se så många glada och vackra människor.
    Tusen tack för Du delger oss det också. tack från Hajan

    SvaraRadera