måndag 14 maj 2018

Ner till stranden...
Så kom den då äntligen...

Våren,sommaren allt på en gång. Den lät vänta på sig men ack så välkommen nu...Våran väg ner till stranden som vi normalt går är inte lång alls.
Vi går ner för en backe på några minuter så är vi framme.
Backen ner som går av bara farten,men som är ganska brant så uppför tar det lite längre tid.Men ibland blir det lite enformigt så vi tar en omväg igenom området.En hel del att se och villorna som finns här går inte av för hackor..

Vi är nu snart inne på våran 4,e säsong här i Spanien.En sak vi bestämde redan från början var att vi skulle köpa och bo  lägenhet.
Vi trivs med lägenhet och med det poolskötare och trädgårdsmästare:)
Riktigt bekvämt precis som vi ville ha det:)


Men nu har faktiskt Mr J mer och mer börjat att drömma om hus igen.
Läget är ju annorlunda nu efter att vi har sålt villan hemma.
Det trodde jag aldrig,han var verkligen färdig med huset hemma,nu är det ombytta roller..Framme vid våran strandpromenad som vi normalt går nästan varje dag.
Nu är den befintliga gångvägen ca 5 km lång.


Men bygget av strandpromenaden fortgår och till hösten räknar vi med att den är färdig fram till Cabo Pino som är 4 km härifrån. Sen så småningom kommer den  ta oss fram till Marbella...

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med solen och värmen. Vi har fortfarande lite blåsigt men inte kallt. Då kanske ni blir med hus då ;-)
  Ha en fin tisdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig plats ni verkar bo på ;))....man skulle ha en lägenhet i Spanien eller på något annat varmt o soligt
  ställe ;)...men nu har vi fint här i Sverige också...förstår mej inte på vädrets makter !!...något fel är det då, haha...ingen ordning alls, hihi...ha en fin pingst helg !
  Kram

  SvaraRadera