måndag 29 oktober 2018

Nya kuddar och sofftvätt...


Ilandsproblem på hög nivå...  

Jag hade med mig ner några nya gråa fodral till kuddarna och måste bekänna än en gång att nää det blev inte bra dom får åka hem till samlingen igen.. Haha och vilken samling sen:) Mr J som ärligt tycker att jag skulle öppna en butik för begagnade kuddar skulle bara veta..Blink blink...

Men det är verkligen något visst med kuddar..Dom kan verkligen lyfta hela rummet.Och nya kuddar gör ju vilken tråkig soffa som helst mycket roligare..Älskar min vita soffa och som jag i tidigare inlägg berättat så köpte jag en grå sammetssoffa till lägenheten i Sverige. Det var ett stort misstag så det blir en vit soffa igen när vi kommer hem. Mr J är informerad om det men han tror fortfarande att jag skojar..Haha!

Ett varningen finger igen till er som går i sofftankar. Inte sammet! Allt ludd från kläder hårstrån m.m syns.Verkligen jättebesvärlig att hålla snygg tycker jag.

Vi har haft vit soffa i ca 10 år med 4 st barnbarn och jag måste säga att det är det enklaste fast många tror att man inte kan ha en vit soffa för att den blir smutsig.

Det är ju det som är vitsen med vit soffa man ser skiten:)

Men avtagbar tvättbar klädsel är ett måste.
Här hänger soffan på tork och trots tråkväder så har den torkat från den ena dagen till den andra.

1 kommentar:

  1. Har aldrig haft en vit soffa på grund av alla hundar som vi haft. Men kan hålla med om att det är mycket snyggt. Bra med avtagbar klädsel också.
    Ha en fin dag, här var det +11 i morse.
    Kram Carin

    SvaraRadera