tisdag 27 november 2018

Födelsedagsmiddag...

I går styrde vi kosan mot Marbella..

Vi hade planer på en middag på någon mysig restaurang i gamla stan för att fira Mr J som hade födelsedag.

Men solen på den spanska solkusten var nu som allra bäst,det är ju ändå vinter.Och efter allt regnande så tänkte vi om och gick strandpromenaden i Marbella som är enorm massor av barer,restauranger,affärer och bara mös av solen och atmosfären.. 

Och så klart en god middag på Bruno som är något av en favorit här.Men hur ??

Är den inte otrolig? 250 timmar hade människan bakom konstverket lagt ner...Haha..Den roligaste och längsta uppställningsplats för kopior som jag någonsin sett..

Här sägs det att det är förbud på kopior,och visst gör polisen sin razzia då och då. Då blir det fart på strandförsäljarna men oftast har dom kanske ett lakan med ett tiotal väskor på som dom snabbt kan rafsa ihop och springa då polisen kommer.

Men här vet jag inte hur det skulle gå till att undkomma polisen,och dessutom få med sig alla dessa i ett nafs. Önskar verkligen att dom kunde få bort dom för dom är otroligt jobbiga och tjatar även inne på restauranger.


Mätta och belåtna styr vi kosan hemmet igen...

1 kommentar:

  1. Vilken härligt födelsedagsfirande. Jag tycker inte dom är så jobbiga här dom som går och säljer saker. Säger man nej tack så godtager dom det.
    Kram Carin

    SvaraRadera