onsdag 7 november 2018

Plockat in lite gräs och går i målartankar...
Plockat in lite grövre gräs som jag hoppas ska slå ut och sen ska det torkas..

Känner nu för lite detaljer i brunt och beige så det ska det bli här framöver. Såå länge sedan vi hade något i brunt hemma hos oss.Närmare bestämt nån gång på åttiotalet.

Våran lägenhet är i stort behov av att målas och jag har faktiskt lite funderingar på att måla något rum i en ljus grå färg.Det är lite tråkigt med bara vita målade väggar tycker jag. Frågan är nu bara om modiga jag vågar och i så fall vilket rum?


Vardagsrum kanske?


Hall ? Nää, den går bort direkt.Hallen är för smal och trång det skulle bli mörkt..


Sovrum? Jupp! Sovrummet blir bra och så får det bli:)

2 kommentarer:

  1. Tar lång tid innan gräset slår ut men det gör det till slut, har plockat själv. Jag har grå färg kvar nu som jag köpte när jag hade tänkt måla om vårt gamla kök. Den får nog bli på garderobsdörrarna i ett av våra rum nu. I sovrummet blir det nog toppenfint tror jag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Hej, Ni har ett väldigt vackert och stilrent hem där i Spanien. Harmonisk färgskala....och jag läste någonstans att ju äldre vi blir desto ljusare färger skall vi omge oss med. Så vackert gräs och så fint att du kan bara plocka in det, precis som jag kan här i Dalarna, och slipper gå och köpa. Kramen och ha en fin lördag! Anneli

    SvaraRadera