söndag 27 januari 2019

Nu är vintern här hos oss ...På riktigt!


Och det betyder att vi nu kommer att få en vecka med vinter och snö,för nu har vi bokat biljett och åker snart tillbaka till solen och värmens land igen. Så den här kommande veckan i vinterlandet ska vi väl klara av.Jag brukar ju hur illa det än är försöka mig på en daglig PW

Men idag sket det sig på riktigt,jag vände hem igen efter ca 2 km så man kan väl säga att jag gjorde ett tappert försök iaf:) Det blåser snö i 90 grader rakt i ansiktet. 


Så resten av dagen blir det att fixa runt lite här i lägenheten.
Småfix med det jag är allra bäst på:) Flytta runt kuddar och ändra lite här och där...

Jag är ganska nöjd med mina val av färger än så länge..Vårens färger i hemmet är ju nu både jordiga och pastelliga. Och det blir verkligen en ombonad och inbjudande känsla.. Jag tycker att dom jordiga färgerna inger ett lugn.

Nu tror jag väl inte att så mycket pastell kommer in här i Annes vita rum.Jag har ju tom en gul kudde och det är ju stort.Men rosa blir det nog aldrig mer det var 80-talet hos mig. Det svarta kan nog få vara kvar ett tag tror jag även om jag alltid har haft svårt med svart så smyger det in mer och mer och jag gillat:)

2 kommentarer:

  1. Så snart bär det av till värmen och ljuset, så skönt.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja, nu har vintern kommit på riktigt och då längtar man ju efter värmen verkligen! Vi åker om ett par veckor, om än bara för en vecka men det funkar det också. Kram //Tina

    SvaraRadera