onsdag 25 september 2019

Höst I Spanien...Även här har vi ju årstider fast vi tycker väl mestadels att det är sommar här jämt.

Faktiskt så började hösten i måndags förmiddag klockan 09.50 för att vara exakt.
Den pågår 89 dagar och 20 timmar fram till den 22 december då det blir vinter.

Vinter här kan ju vara dagar med mycket regn,skyfall och blåst den ena dagen för att nästa vara som en svenskt försommardag.

Så vi står nog ut:) lyckligt lottade som vi är och får tillbringa vintern här. Första höstveckan inleds med ca 30 grader varje dag och sol från morgon till kväll.
Jag kan säga att höst som för mig alltid har varit den värsta vemodigaste tiden i Sverige har nu vänt till att hösten för mig här nere är den absolut bästa tiden..
Och ni som går och funderar på att när pensionen kommer. Tänk om man kanske skulle våga göra  det som så många andra svenskar gör med att tillbringa tiden här på solkusten eller någon annans stans ..

Tveka inte! 

Gör det! Man behöver verkligen inte köpa något utan det finns massor av fina ställen med boenden som man kan hyra.

Sitter nu i skrivande stund på min balkong med öppna fönster närmare bestämt korsdrag:) solen har just gått ner klockan är åtta och termometern visar på 28 grader.

Livskvalitet!

2 kommentarer:

  1. Det här är verkligen livskvalitet.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Låter underbart! Det är helt klart en dröm för oss. Jag vet att jag skulle älska det. Hösten här hemma tycker jag väldigt mycket om men vintern... jag står inte ut med den :-(. Ha härliga höstdagar i Spanien nu! Kram //Tina

    SvaraRadera