torsdag 31 oktober 2019

Spanien levererar sol och värme fortfarande..


I dag körde vi in till Marbella för att strosa på strandpromenaden några timmar i det härliga vädret som vi har här på solkusten fortfarande.

När jag kikar tillbaka på våra år härnere så vill jag nog påstå med bestämdhet att denna höst har varit den absolut bästa. Vi kom ju hit i början på september och vi har haft det bästa väder man kan önska sig.

Något som jag minns är att någon eller några riktiga höststormar har vi haft varje år. Nu håller vi tummarna på att vi slipper det i år.

 Ökat turism med så mycket folk som det är här nu har vi aldrig sett förut.Och då har det ändå varit massor förut tyckte vi. Det märks verkligen i trafiken om inte annat.

Inne i stan Marbella råder det nästan kaos och förr om åren kunde man få en p-plats efter en stunds letande.Nu är det omöjligt men som tur är så finns det en hel del parkeringsgarage. Så klart svindyra men det får man ta vi är ju ändå i Marbella:))
Att vandra här några timmar är verkligen en upplevelse det finns en hel del butiker och restauranger och ingen av dom är extremt dyra som det kan vara på många platser.

I dag steg termometern upp till 29 grader och stranden var full av modiga simmare fortfarande. Fast jag misstänker att det inte är så varmt i vattnet nu så jag har badat färdigt och håller mig på land.

Önskar er en härlig helg!

1 kommentar:

  1. Ja det är verkligen varmt och skönt för årstiden. Vi får hoppas vi slipper höststormarna efter alla regnoväder som vi haft istället.
    Kram Carin

    SvaraRadera