tisdag 27 december 2016

Och så var den över.....

Det var som att knäppa med fingrarna...Vips! Så var den över.

Julen som alla väntat på så länge går i raketfart sen är den slut..
Det blir väl kanske så lite mera när den infaller på en helg.





Nu var vi ju inte hemma så många dagar före jul så jag har inte riktigt hängt med i svängarna heller... 

Men jag kan ändå inte låta bli att plocka bort julen direkt efter helgen,för solen skiner det är ingen snö på backen och det känns på  riktigt att vi går mot ljusare tider...

Hyacinterna får dock stå kvar några dagar eftersom dom ännu inte slagit ut..




Så dom få tomtarna vi har framme har redan intagit sin plats i skåpet igen:)



Och granen! Tänkte kanske behålla den några dagar, ge den en chans till om den lovar att sluta och barra:)
Den har druckit ca 1 cm vatten på en vecka så särkilt färsk var den nog inte,men säkert den finaste vi någonsin haft:)

God fortsättning...

5 kommentarer:

 1. Det mesta går fort nu för tiden tycker jag. Några dagar till får det stå framme hos oss. var ju inte hemma över julen. Men inte känns det som så där mycket julstämning heller.
  Ha det gott i mellandagarna snart så sprakar det loss.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på dig!
  Granen ser jättefin ut! Jag har inte plockat bort något av julen än men när nyåret varit åker det mesta bort, då har jag tröttnat på myset.
  Ha det fint på årets sista dagar!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig med. Visst är det skönt att det blir ljusare nu och då känns det bra om det är tomtefritt. Här är bara granen kvar, men den åker snart bort också.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Hoppas vin kan följa med in på det nya året också, stor Helgkram från Hajan på Vardagsprat

  SvaraRadera
 5. Prospex Tuna fake Rolex S23631 har följande svar på dessa frågor. Fallet är på den större storleken på genren på 49,4 mm bred, men det numret är lite vilseledande rolex replica när det gäller bärkomfort. Som en lugnlös klocka bär tonfisken mindre, och den bär också bekvämt när bitstycket sitter på handleden, i motsats rolex kopia till att känna som om den är fastspänd på handleden. Om det inte är klart, måste du förmodligen prova en tonfiskklocka för att se vad jag refererar replika klockor till. Det räcker med att säga att dessa klockor är mycket mer bärbara och bekväma än de kan visas på bilder.
  Denna specifika modell har 1000 meter rolex kopior vattenresistens, nu en kupol safirkristall, och är tillverkad med ett helt svart fodral som blandar "keramik", titan och stål. Jag vill klockor kopior också nämna att även om S23631 är tänkt att vara en hyllning till den ursprungliga Seiko Tuna från 1975, så är det inte en rolex klocka kopia kopia på 1: 1 i något avseende, med ett antal små skillnader här och där. Det jag älskar med den här klockan är att den väcker fake rolex mycket kärnämnen i det jag uppskattar i en tonfärgsmodell, i en design som jag tycker är fake Rolex uppfriskande enkelt och även användbar.

  SvaraRadera