tisdag 20 november 2018

Efter regn kommer ju solsken som man brukar säga...


Ja,det stämmer verkligen för så är det nästan alltid här på solkusten.
Men när det regnar..då regnar det det är en sak som är säker.

Morgonen och dagen började med regn,så jag satt mest inne och sura..Vill ju ha sol och värme jämt!
Och det där med att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder..Det biter inte på mig,jag tänker aldrig köpa regnkläder utan jag sitter inne och väntar ut ovädret:)

Och så gjorde jag även i dag men när klockan började närma sig ett så gick vi med bestämda steg ner till våran strandpromenad.

Fel klädd som vanligt för hos oss en bit upp där blåser det halvstorm så idag blev det både byxor och jacka.Som var helt överflödigt i sol och + 18 grader. Det svänger om snabbt här.


Lite snopet då vi kom ner då höststormarna förstört så mycket så det var totalt avspärrat åt ena hållet.


Så vi gick andra sidan som kan ta oss ända fram till Marbella om man så vill och orkar.
Den är inte helt färdig än med gångbro så vissa bitar får man gå i sand,men på sikt så..


En strandpromenad som har det mesta man kan önska sig.Fina hus och hotel.
Barer och restauranger och även om dom flesta har vinterstängt så finns det så många så man har ändå många att välja på för en lättare lunch eller fika..Känner man för ett litet stopp så finns det också ett litet bibliotek så man kan slå sig ner på en soffa och ta lite rast och vila:)


 Vi styrde stegen idag mot Mc Donald och en mjukglass..Väl värt att gå en mil fram och tillbaka för en mjukglass:) Eller inte?Och när vi väl kommer hem efter en lång promenad så har vi ju bara våran älskade backe kvar som tar oss upp till huset,och den är dryg kan jag intyga efter den sträckan vi gick idag...


1 kommentar:

  1. Vilken promenad det blev då är det gott med en glass. Men man känner att man behöver röra på sig nu när det har regnat ett tag. ha en bra mittiveckkandag.
    Kram Carin

    SvaraRadera