måndag 6 maj 2019

Nedräkning och nu lite hemlängtan...

Nu drar det ihop sig... Och lika mycket som man nu längtar hem så längtar man tillbaka hit sen i september då det är dags igen..

Bara några dagar kvar här i paradiset sen drar vi kosan mot Sverige, familjen och svensk högsommar.. Nu önskar jag verkligen att det blir en repris på förra sommaren..
Så underbart här nu och det bästa är nu när vi kan öppna upp alla fönster på balkongen på dagarna.Sol från klockan åtta på morgonen och långt in på kvällningen så riktigt varmt och skönt.


 Bästa godaste frukostarna här ute i fullt solsken.


Och våran fantastiska utsikt som jag aldrig kan se mig mätt på..


Poolen  tänds upp klockan tio på kvällen och lika mysigt är det att sitta här på kvällarna men än så länge lite kallare på kvällarna så då drar vi igen fönstren igen och tänder några ljus..

Älskar verkligen våran balkong och det är här vi tillbringar våran mesta tid då vi är hemma..

Nu åker vi hem igen över sommaren och kommer tillbaka i slutet på september då den allra bästa tiden i Spanien är för oss med tanke på att då kan man lätt bada i havet som då är varmt och skönt.Nu på våren är det lite kallt,men faktiskt så finns det ibland någon som badar i havet även vintern.

Vi har aldrig varit här på sommaren men tankarna finns på att nån gång fira midsommar här...

Vem vet? kanske blir det redan den här sommaren..

1 kommentar:

  1. Vi får verkligen hoppas att Sverige levererar en lika fin sommar som i fjol. Just nu är inte vädret så värst bra där har vi hört från nära och kära.
    Förstår att du/ni älskar er balkong.
    Ha det så bra de sista dagarna.
    Kram Carin

    SvaraRadera