lördag 11 april 2020

Stay home stay safe....

En lugn påsk för våran del jag lämnade till och med kvasten hemma och den sedvanliga turen till Blåkulla den fick utebli i år..Vem vet hur det är med dom andra kärringarna man stöter på under färden.. Nää ta det säkra före det osäkra och stanna hemma.


Vi har turen att ha våra ungar i närheten så även om vi har satt oss i karantän så gott det går så har vi våra nära och kära att umgås med men då gör vi det utomhus.

Det känns säkrare just nu och eftersom lillkillen hostar och har gjort det en längre period så är det nog bäst så.

Man undrar ju vart ska gränsen gå egentligen ? Säga som många jag är inte 70 år?

Nää det är inte vi heller det är några år kvar men Mr J tillhör riskgruppen och min tanke är ändå att det måste vara bäst att vara försiktig och hoppas på att det går över snart.

Vi packade fikakorgen med skinksmörgåsar och påskmust kaffe och muffins. Och inget är väl godare än att fika ute. Solen var med oss hela tiden men lite kallt på slutet då man sitter still ett tag.

Några saknades dock och det två av dom stora killarna.Lite svinn får man räkna med:)) Men den äldsta och den yngsta var med oss och det var nog så bra. Och våra tre egna barn förstås så det blev en fin långfredag trots allt.

Trevlig fortsättning ...

1 kommentar: