måndag 20 april 2020

Vad gör man i dessa tider?Inte mycket alls skulle jag vilja påstå!

Men dagarna går det finns alltid något att hitta på vi är friska så det är ju ändå det viktigaste.

Vetskapen om att man inte får göra saker.Vi får inte resa,vi går inte ut och äter och så vidare. Allt det där vill man göra så extra mycket just nu:) Eller hur? visst känns det igen?Jaja... Vi hade i alla fall bröllopsdag och vi kom till och med ihåg den så vi firade lite gubben och jag.

Det känns så konstigt när vi gör saker bara vi två själva,vi är vana med att alltid ha ungarna med oss men nu när läget är som det är så har vi bestämt oss för att träffas utomhus så mycket vi kan.

Alla tre så har de jobb där dom har kontakt med så många människor så vi tar det säkra före det osäkra ett tag till. Sen har vi ju lillkillen som inte blir av med sin hosta! Jag önskar verkligen att dom kunde testa honom men det görs ju inte.
Så det blir långa promenader och uteliv men jag saknar värmen.Igår var det kallt när vi träffades ute på en fika. Men solen visar sig varje dag och det är så härligt och i veckan så väntas det lite högre temperaturer. Och dottern la ut en bild och skrev på sitt Instagram:)

Lite imponerade är dom allt:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar