fredag 23 januari 2015

Godmorgon fredag....

Så är den nu här igen... veckans bästa dag enligt många och fredagsmyset är på ingående...
Våran lilla 3-åring som har lärt sig ordet fredagsmys och dess innebörd tycker dessvärre att det är fredagsmys varje dag efter dagis då mormor hämtar och borde vara det alla dagar i veckan:)

Och så klart har vi det..  ( i smyg )





Min fredagsdrink är fixad :) I dagens drink är det äpple päron banan apelsin kivi vindruvor avocado och ingefära... En liten skvätt mango Proviva dryck.
Ingefäran måste man verkligen vara försiktig med för den är stark som tusan,men gör otroligt gott...




Och i den där goda blandningen så kommer pulvret (mindre gott) Spirulinan 100% grönt och Hemp massor av proteiner och fibrer som kommer att göra mig stark:)

Och så klart är den inte för bara söta frukter,utan jag gör även blandningar av råa grönsaker 

Min fina svärson som tycker att jag är såå dålig på att äta "rätt" mat (jag äter ju inte kött) och slarvar lite med min egen mat tycker att jag behöver mera proteiner och läxar upp mig för det jämt. Han köpte mixern till mig i julklapp och den har flitigt använts sen dess.Den är otroligt snabb och lätt använd och det bästa av allt att det är en färdig behållare så smidig att ta med ut...






Vi fick en liten dos av snön i veckan men det mesta blåste och regnade bort dagen efter. Så nu har det blivit lite eller mycket kallare då termometern gått ner på minus. Den lilla snön som är kvar har det mest blivit is av så nu gäller att hålla tungan rätt i mun och inte halka omkull. Idag visar sig solen igen till och från så skönt men som sagt lite kallare...:)

Fredagsmys till alla....

 

6 kommentarer:

  1. Gulligt barnbarn, klart man kan ha fredagsmys varje dag!
    Drinken ser god ut.................bra om den är nyttig också då.

    Önskar dig en fin helg nu,
    kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Mums, jag gillar smoothies !...i går åt vi vegetariskt igen, hihi...men det blev nästan en soppa av alltihopa, haha...zucchini du vet och tomater med mozzarella...kan det bli annat än vattnigt ;)...och lite smaklöst blev det också (enl dottern som älskar stark mat ), men det gick bra att äta ändå ;))...idag blir det hemgjord pizza, hihi...trevlig helg!
    Kramis bia

    SvaraRadera
  3. Ser riktigt gott ut
    ha en fin helg
    kram Rosa

    SvaraRadera
  4. Åh vad duktig du är som gör sådana nyttiga och goda drinkar. Skulle nog försöka bli lite bättre på det.
    Klart lillen blir glad och känner av fredagsmyset vargs dag då mormor hämtar honom.
    Ha en fin helg, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  5. Klart att den lille tycker det är mysigt när mormor hämtar och han får all hennes uppmärksamhet!
    Drinkar gör jag varje dag - de är beroendeframkallande - och jag är inte sparsam med ingefära, det är gott. Har också spirulina ibland. Alltid lite chiafrön, bra om man behöver proteiner. För övrigt blandar jag i både frukt och grönsaker av det jag har hemma. Så himla gott!
    Ha en fin helg, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  6. Att få ha varje-dag-mys med en treåring, det är livskvalitet !
    Sådana nyttodrinkar borde jag också ta mej i kragen och göra. Fick nämligen också en sån manick av tomten, men har inte börjat mitt nya liv ännu ...
    Ha en fortsatt mysig helg !
    Kram / Anneli

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.