onsdag 27 maj 2015

Att se varje dag som en sällsam gåva....

Ett ordspråk ? eller jag tror det är en andlig sång som börjar så...
Det var dom första orden jag tänkte på när jag vaknade upp i tidiga morgontimmen och ljuset och solen var på väg in i sovrummet...
 Min bästa tid är nu är också en sång och den stämmer så bra på mig.Just på våren då vi har allt framför oss, sommar sol och salta bad.Kanske det där sista var och ta i för större badkruka än mig det finns nog inte... Bada med alla ungarna i poolen.Grilla träffas och umgås.... Och alla människor runt omkring är glada på ett annat sett än på vintern.Så uppfattar jag det iaf.
Nu gäller det att försöka leva i nuet,stanna upp en stund och njuta av vårens alla blommor och ljuvliga dofter.Det går alldeles för fort .Jag vill helt enkelt stoppa tiden ett tag och göra som Ferdinand och sitta under en korkek och bara lukta på blommorna...

Varje dag är en sällsam gåva en underbar möjlighet....


4 kommentarer:

 1. ja när man är så gammal som jag, så tänker jag varje morgon. Åh så skönt det känns bra i dag med.
  Det är som en fin gåva.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 2. Ja, så är det! Tack vare det kyliga vädret har vi haft en lång vårblomning och haft möjlighet att se allt som händer i naturen. Det är härligt.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Jaa man får ta vara på tiden...har nyss kommit hem efter en löpar/gå runda...första ggn på länge som jag sprang och det gick bra !!..till min stora förvåning, men jag gick också ;))...och häggen doftade och fåglarna kvittrade, såå härligt...och tänk att juni snart är här...jaa ta vara på dagarna för sommaren kommer att gå fort...var så säker !
  Maj bara försvann....det blir nog en utlandsresa i augusti iaf....gillar att åka i aug/sept.
  Kram på dej!
  Bia

  SvaraRadera