onsdag 10 juni 2015

Vi har varit på Mallis...

Som han säger våran lilla 3-åring... Jag ällllskar Mallis och Göteborg:)Och jag kan bara hålla med Mallorca och Alcudia dit vi åkte var något utöver det vanliga..
Så klart så spelar vädret en stor roll,det kan ju inte vara annat än bra när det är strålande sol från tidiga morgonen till sena kvällen.
Temperatur på ca +30 och i havet säkert 24-25 grader.Så vi har badat i havet massor.Ett vatten som var kristallklart och såå långgrunt.
Vi bodde precis vid havet så det enda var att öppna grinden sen boka en solstol:)
Kvällarna var helt magiska 
Mallorca är ju vad jag förstår ett väldigt populärt resmål just nu..
Många reste ju dit i ungdomen men jag har aldrig varit där förut.Men jag är helt förälskad och kommer säker resa dit många gånget till...Så för er som inte varit där så är det verkligen en resa jag kan rekommendera  :)

Och alldeles lagom till vi kom hem så kom den något försenade sommaren hit :)

Ha de gott och hoppas solen och värmen även hittat till er...
7 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni redan fått en veckas försprång av sommar. Mallis är fint, men har bara varit där en enda gång fast jag gillar ön så mycket.
  Bra du tog med sommaren hem.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hihi...visst har man varit på "Mallis" i sina ungdoms dagar ;))....Magaluf, hihi...nu var det 15 år sedan sist, då dottern var 5 år....vi tänkte åka dit i aug. men det blev Side istället (där var vi för 9 år sedan) ett mysigt ställe också ;)....vi har inte haft riktigt sommar väder här ännu, så vi får se hur sommaren blir. Därför är det ju härligt att ha en resa att se framemot i slutet av aug....men vi får hoppas att sommaren kommer...herregud, nästan halva juni har ju gått !! Så fint ni verkar ha haft och fina bilder...måste bli Mallis nästa gång vi åker...
  Må så gott vännen!
  Bia

  SvaraRadera
 3. Det ser inte ut som Alcudia, vart var ni...? : )

  SvaraRadera
 4. Det är underbart, vi älskar Mallorca , följ med någon yur upp i bergen, där hittar du Öns pärlor.
  Ni kanske har egen bil, Vi åkte alltid buss på sådana turer. Njut bara, kan inte räkna alla ggr jag varit där, men jag äe ju gammal.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 5. Du var nog iväg och hämtade hem sommaren för nu är den äntligen här.
  Har aldrig varit på Mallorca men hör bara positivt om den ön, kanske dags att åka dit.
  Ha en fin helg, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 6. Fina bilder, härligt med en sådan resa och idag har vi ju faktiskt också haft sån där underbar soldag här hemma i Sverige. Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Ser jätte fint ut <3 tänk att man kan upptäcka nya resmål åtminstone dit man inte åkt,men så plötsligt...Ha en fin vecka< kram Jessica

  SvaraRadera