onsdag 12 augusti 2015

Bättre sent än aldrig...Det stora samtalsämnet hos oss Svenskar är väl iaf vädret.Och den här sommaren är inget undantag .
Augusti kom hastigt och lustigt och med den så kom även sommaren.Jaja.. skitsommar kan man väl säga men det lägger vi bakom oss nu,för nu är det ju sommar...

Att måla huset den här sommaren var väl inte den bästa tidpunkten kan man säga,Men det blir gjort lite då och då så nu är framsidan färdig så skönt att man kan vara där och piffa till det lite.
Och den stora skyliften har vi äntligen gjort oss av med,för gavlarna är nu helt färdiga.Och som tur är så har vi haft målarhjälp annars hade vi nog stått kvar där än.


Det har blivit väldigt lite bad i poolen i sommar,men här är dom samlade våra killar från st 27 till st 44 och den lilla är så klart medelpunkten och trivs som fisken i vattnet med kusinerna samlade:)

Sommaren och värmen fortsätter ett tag till så än finns det hopp,kanske även jag hoppar i....

Ha en skön fortsättning på veckan och sommaren... 

5 kommentarer:

 1. Gott att få målarhjälp. det är ju så tråkigt jobb, men fint blir det!
  Jaaa, nu har vi fått sommar och äntligen lite sköna kvällar - även om det mörknar.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Jaa, vi har också målat...ett räcke på bron i förrgår, hihi...inte mycket men behövligt !...så himla varmt har inte vi...upp till 20 grader, men det känns kyligt i luften...precis som höst (usch ) inte redan...men solen skiner och än är det ju inte höst iaf ;)....och sommaren får vi uppleva en gång till...den 26 aug. åker vi till Turkiet och Side.
  Ikväll blir det kräftskiva....du missade precis mitt senaste inlägg ;))
  Stor kram bia

  SvaraRadera
 3. Åhh vilka underbara sommarbilder :)
  Hoppas allt är bra med dig!
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Tänk att ha en egen pool att plaska i. Nu när
  värmen kommit, och finns ju kvar fortfarande. Mer kan man väl inte begära, lycka till med allt.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 5. Skönt att huset blev färdigt.. Jaa sommaren kom till slut, så nu kommer vi väl inte minnas hur dålig vi tyckte den var. Mysigt med kusinträff.
  Kram Helena

  SvaraRadera