måndag 31 augusti 2015

Sommarens skördSå till slut kom det några tomater på min lilla miniplanta eller tomaterna kom väl ganska kvickt.Men det var nog för lite sol på dom för det dröjde innan dom fick den röda fina färgen...Och tyvärr måste jag säga att sådär söta och goda är dom inte heller utan ganska smaklösa.Jag kan  tro att det beror på för lite sol eller om det helt enkelt är en sådan sort..

Hur som helst det är roligt och det bästa av allt..det är helt ekologiskt och man behöver inte tänka tanken på alla gifter och besprutningar..

Sen kan man ju göra som dom gör i Spanien en gång om året då dom har det stora tomatkriget:)
Det hela startades av ungdomar 1945 sen dess har det varit en tradition.Reglerna är enkla kasta tomater och ha kul:)
Nää jag tror det får vara hur skulle det se ut om vi gick ut här på gatan och kasta tomater på varandra:) Vi äter upp dom fast dom inte är dom godaste:)

Önskar er alla en fin fortsättning på den första veckan i september..

3 kommentarer:

 1. Ha ha, tomatkrig låter kul men det är ju inget för oss som inte lyckas så bra med odlingen. Jag hade några plantor men de blåste sönder och dessutom fick de inte tillräckligt med vatten så jag gav upp och hoppas på nästa år istället.
  Inte kul att du blir lite nedstämd på hösten, det är väldigt vanligt. Men jag njuter av den härliga friska luften, färgerna och höstdofterna, försök att se det för än är det långt till vintern.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Nä, jag har heller inte alls haft tur med mina tomatplantor i sommar, kan det kanske bero på för lite sol som du säger..................

  September, hoppas jag på blir riktigt fin med många sköna och goa dagar,
  ha det gott nu,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. hehe...vi kom hem i går kväll ;))...en vecka med fint väder , varmt (36) grader i skuggan och vaarmt i vattnet, fint hotell också...inget att klaga på ;))...har haft mycket att göra idag...bilder kommer så fort jag får tid...
  Ha det gott
  Kram bia

  SvaraRadera