fredag 30 oktober 2015

Delfiner i Kalmarsund


För ca en månad sedan fick vi besök av delfiner inte så långt hemifrån oss...

Vad jag vet så är dom kvar än men dom har tydligen flyttat på sig bara. Dom var kvar under flera veckor på samma ställe och ställde med en otrolig folkstorm då det ibland kom ett hundratal människor och bilar för att se på dom.

Och vad jag hört så hade delfinerna minst lika roligt som människorna ...Tyvärr när jag åkte ner för att kika på dom så var dom inte så sugna på att visa sig just då så bilderna är lånade från min dotter för när hon med familj var där så hade dom en riktig show...

Men jag har inte gett upp utan kommer att göra ett nytt försök..Ju flera människor och båtar som kom ju mera show bjöd dom på..
Inte så vanligt precis med delfiner hos oss så det blev ju så klart en stor händelse här i småstaden..

Önskar er en fin helg..


4 kommentarer:

 1. Jag har läst om dessa delfiner, hoppas du får se dem. Fina bilder, även om det är dotterns, då har väl ditt barnbarn sett delfinerna också.
  Ha en fin helg, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Men hallo...delfiner ??...det var inte dåligt, men vad roligt att se dom....älskar dessa djur ;))...hoppas även du får en fin alla helgons helg ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Hej min vän.
  Men du så härligt, det har jag aldrig sett i naturlig miljö :) Helt underbart!
  Hoppas du har en fin helg med dina nära o kära.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Är de kvar ännu, såg ju att de var vid Oskarshamn ett tag. Så lustoigt en del trodde de var från Djurparken här, men så var det inte. De kanske ha följt efter någon båt, det har ju varit en varnhöst och en härlig sensommar. Roligt i allafall

  SvaraRadera