måndag 12 oktober 2015

Höst....

Den här hösten som kom och blev en försenad sommar tror jag nu är över..


I dag var nämligen den dagen då vinterjackan kom på och den lär nu bli på en lång tid framöver.
Och rejält kallt blev det på en gång för vinden var hård och då känns det ju direkt som termometern står på minussträcket när man vistas vid havet.

För en dryg vecka sedan närmare bestämt förra fredagen så såg det ut så här vi hade strålande sol och hela +22 grader varmt när jag hämtade lillkillen på dagis.

Jackan tog vi på då det började blåsa på en del men det var ändå så pass varmt så han blev badsugen och frågade: kan man bada nu mormor? Javisst kan man det sa jag..ok då gör jag det...
så skor och strumpor åkte av men det var så kallt så kallt så det var säkrast att bada endast fötterna och behålla kläderna på:)Det här blir dagar man minns och tänker tillbaka på och kan hända att vintern inte blir lika lång när vi fick en sån fin sensommar och höst..

Ha de gott...

6 kommentarer:

 1. Jaa här går det undan...vi hade också fint förra veckan...men sol har vi men kyligt är det...bara omkring 8 grader (i skuggan)...och tack för din snälla kommentar...jag ska hälsa dottern ;)))
  Kramis bia

  SvaraRadera
 2. Jaa här går det undan...vi hade också fint förra veckan...men sol har vi men kyligt är det...bara omkring 8 grader (i skuggan)...och tack för din snälla kommentar...jag ska hälsa dottern ;)))
  Kramis bia

  SvaraRadera
 3. Så söt han är när han känner på vattnet! Men nog är det kallt , jag har slutat bada nu.
  Men låt oss få en lång höst så vintern inte blir så lång, jag älskar denna tiden.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Det har varit en fantastisk höst och jag bara njuter. Vad mysigt med en eftermiddag med barnbarnet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. jaa, det är nog så över lag att hösten varit toppen.
  Men nu går vi ju åt andra tider på året, J U L
  Allhelgona tiden, då tänker man ju på bad precis, inte här i Östergötland.nu längtar jag efter att tända lite ljus och njuta på annat vis.

  SvaraRadera
 6. Det har varit och är fortfarande en underbar höst,jag njuter av varje morgon med lite mystisk markdimma och frost, klara varma dagar med sol som värmer.
  Hoppas allt är bra med dig.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera