torsdag 31 december 2015

Årets sista dag och välkommen 2016

 Hej på er.... Nu kikar jag in här och gör mitt första inlägg på min nya dator och det kan nog bli hur som helst med det här inlägget...

Jag måste väl ha varit otroligt snäll i år eftersom tomten kom med både dator och ny kamera till mig!
Frågan är nu bara hur jag ska lära mig, det tekniska är väl inte riktigt min grej:))och fyy sjutton gubbar säger jag för bruksanvisningar:

Men man blir väl aldrig för gammal att lära sig något nytt...Med många svordomar och slita mig i mitt hår skrika på mina ungar om hjälp så går det nog vägen.

Det värsta är nog latheten,jag tar gärna till mobilen och fotar med för enkelhetens skull:) men nu är det skärpning som gäller.... Att lära sig kamerans funktioner tar nog sin tid men något jag ser oxå är hur svårt det är med att få till en bra bild.Och nu i detta gråväder är det inte så lätt få till bra inomhusbilder så det blir mycket träning utomhus.Och vad är inte passande denna dag än en flaska bubbel:) Kallt och eländigt var det :) Men vad gör man inte för konsten...Så nu när vi har kommit till årets sista dag lägger vi bubblet på kylning (med risk för att både jag kamera och bubbel for ner i det kalla vattnet) inför kvällens festligheter.Tack till er alla som troget kikar in till mig och till er som ständigt lämnar ett litet avtryck med några snälla ord och goa kommentarer...

Jag önskar er alla en härlig kväll och ett riktigt 

Gott Nytt År!

4 kommentarer:

 1. Oj så spännande! Jag kan inte blogga från varken nya datorn eller mobilen, det funkar inte alls, behöver gå en kurs.
  Önskar dig ett Gott slut
  och ett Gott Nytt år.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar dig ett Gott Nytt År.
  Det är bråda tider nu. Så spännande det ska bli med ett nytt år och allt vad det kan medföra.Nästa år vid den här tiden har vi facit.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ett riktigt Gott nytt år!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Önskar dej en god fortsättning på nya året !!
  Har fått dotterns gamla mobil och på den kan man ha instagram...men hon måste visa mej först, haha....vet inte om jag ens kan med den...men man måste ju hänga med i svängarna, hihi...lycka till med den nya datorn !! ;)
  Kram bia

  SvaraRadera