måndag 12 september 2016

Meat Free Monday...För mig är ju alla dagar i veckan köttfria sedan många många år. Men vad jag nu förstår så är det  inte alldeles ovanligt att folk börjar dra ner på köttkonsumtionen. Och äter mycket fisk som alternativ.Vilket jag också gör.

Och då är ju måndagar alldeles utmärkt...

Köttet hade jag aldrig några problem med att sluta äta.
Meen något som jag borde dra ner på,och förbereder mig mentalt för. Det är pasta och bröd som min mage egentligen inte alls mår bra av..

Men jag älskar pasta och bröd!

Som sagt jag jobbar lite på det och har nu provat en bönpasta.Inte den godaste pastan jag ätit kan jag medge. Men med massor av vegetarisk köttfärssås så var den ändå helt ok:) 

Helt ekologisk,gjord på bönor inget vetemjöl så den är som gjord för mig...

Och jag kan nog vänja mig med den...

Önskar alla en fin måndag!

2 kommentarer:

 1. Jag skulle också med lätthet avvara köttet och vi äter mindre och mindre kött. Utom på sommaren då vi grillar mycket. Jag har köpt hem bönpasta men har inte provat den än. Jag är förtjust i pastasallader och min mage tål det så det får kanske fortsätta vara vanlig pasta istället för bönpasta.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera