torsdag 15 september 2016

Sommar i september...Och det ser ut som att vi får fortsatt sommar några dagar till...Med sådär + 27 :) Stort gilla på det...Helt översållad med blommor är pelargonen vill inte riktigt ge sig än,men ser ändå lite småtråkig ut med vissna blad så nu hur tråkigt det än är så ska jag klippa ner den..

Men jag ställer den mörkt och sparar den till nästa år då blir den lika fin igen.
Och stänga poolen för vintern gör vi nu i helgen..
Hur tråkigt det än är så måste det ju göras och nu badar vi inte mera.


Alla möbler skall ställas undan ... Här är bäst att börja i tid innan höststormarna kommer.

Så det är nog bara att inse att sommaren är slut nu och förbereda oss så gott det går. Vi är ju ändå i mitten på september. Men vi har haft en sån härlig sommar och lång framför allt.

Men jag måste ändå säga som alltid...

Vart tog sommaren vägen? Vad hände? Det gick alldeles för fort!


3 kommentarer:

 1. lilla gumman nu hänger jag inte med. Var har Du varit i Sverige har det ju verkligen varit sommar, den började ju tidigt i år, med alla båtar och alla bad, det har ju varit en lång sommar.
  Den är inte heller slut det är mer kvar att vänta och att hämta. Så fint du har underbart

  SvaraRadera
 2. Nu har vi fått bonus, härligt! Hela sommaren har varit blåsig hos oss så vi behövde en fin september. Mina pelargoner få stå en tid till och, tycker det är för tidigt att hösta än. Men ni kanske åker till Spanien och då är det skönt att ha höstat.
  Ha det fint!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Ja du det är så sant att nog får man börja plocka undan sommaren för den här gången men så gott som det varit nu ett tag så är det allt lite svårt. Det kommer nog en fin Brittsommar med på det här då går hösten fort
  Ha det gott i slutet av veckan
  kram Meta

  SvaraRadera