måndag 7 oktober 2019

På min väg....Våran strandpromenad som vi går på nästan varje dag...Hur söta är inte dessa tre?   Gatuförsäljare i massor tyvärr  som är ganska så tjatiga då dom vill sälja. Samtidigt kan man inte göra annat än att tycka synd om dom som går hela dagarna fram och tillbaka i denna värme för att försöka tjäna en slant med stora säckar av kläder på ryggen.

Badvakterna jobbar fortfarande på stränderna som är fulla av badande människor så dom behövs nog ett tag till..Vi tycker nog att det ökar med turister här varje år men i höst så tror vi att det nog slagit alla rekord.


Nya restuaranger dyker upp  vilket alltid är spännande så den har vi provat en kväll men jag tror att vi kom fel kväll då hela poolanläggningen var full av ungdomar  som hade disco i poolen. Jätteroligt och trevligt ställe men kanske inte valde rätt tillfälle:))
Och hur härligt och inbjudande det än ser ut att lägga sig på dessa sköna sängar så avstår vi från det för här för man betala 500 kronor för en solsäng:)) Fast det kostar ju inget att gå in:))

1 kommentar:

  1. Tycker inte att försäljarna hos oss är så påflugna om man säger nej till dem.
    Betala dyrt för att söka är inget vi gör heller.
    Kram Carin

    SvaraRadera