torsdag 13 november 2014

Tiden....

Konstig känsla det där med tiden...Varför går tiden fortare och fortare? har det med att göra att man blir äldre?
Funderingar...
Tiden går alldeles för fort,veckorna alldeles för fort helgerna likaså

För mig känns det som om att det var sommar alldeles nyss.Sen kom hösten och svepte förbi och nu känns det som om att vintern är här,trots att vi har vädermässigt den varmaste November månad någonsin.

Och snart är julen här och det märks tydligt i affärerna om inte annat,jag som tycker att vi firade midsommar alldeles nyss. I våran familj så äter vi exakt samma mat på midsommar som julen,så våra ungar säger alltid på midsommar åhh va gott det ska bli med julmat:)

Även om jag tycker att julen börjas för tidigt i affärer och dyl så är man själv inte sen att haka på:)

Lite funderingar från mig en gråmulen dag...

Och snart är det helg igen..vart tog den här veckan vägen?

Ha det bäst alla läsare.....

9 kommentarer:

 1. Det är roligt med dina funderingar och mina går faktiskt i samma banor. Jag tycker det är jobbigt med allt julpynt i butikerna tidigt men däremot kan jag pynta hemma med lite sådant som förr ansågs som julpynt, t ex ljusslingor. Nu kallar jag det höst- och vinterpynt.Grenar och mossor används också nu på hösten.
  Ha en fin helg, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, varför går tiden så fort nuförtiden.
  Hösten vet jag knappt att jag märkt utan helt plötsligt skulle alla börja julpynta och affärerna var fulla av jul!

  Nu önskar jag dig en skön och låååångsam helg,
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig fullständigt, var tar tiden vägen?? Som sagt efter sommaren har det bara sagt svish, så är man i mitten på november... Men det är väl bara att hänga med och försöka stanna upp och njuta emellanåt. Må så gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Håller med ..tiden bara rusar iväg..man hinner inte med
  kram Rosa

  SvaraRadera
 5. håller med dig var har tiden tagit vägen, De
  flesta har ju sina blommor kvar i sina rabatter. Ja inte de uppe i norr för de har ju -30 i dag, det är heller inte klokt. Det har verkligen ändrat sig vår natur. ha det så bra önskar bloggvännen Hajan

  SvaraRadera
 6. Hej! tror de flesta tycker likadant,en vecka ,en månad ,ett år rusar iväg..skrämmande faktiskt!trots det ser jag fram emot Jul månaden med allt mys <3 ha det gott kramiz Jessica

  SvaraRadera
 7. Desto äldre man blir, desto fortare tickar klockan, dagarna går fortare och man tycker att det var nyss man plockade bort julgrejerna..Och nu är det dags att ta fram dom igen ! - Så det gäller att lära sej njuta av det lilla i vardagen. Här har vi äntligen haft minusgrader hela veckan och ett litet snötäcke gör november lite ljusare.
  Ha det gott !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
 8. Kan inte annat en att hålla med...tiden går alldeles för fort och även fortare och fortare...
  Och visst är jag som du och tycker att butikerna plockar fram julen alldeles för tidigt ändå har jag hakat på...;)
  Ha en fortsatt fin helg, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Här har du en till som håller med ;)....faktiskt tyckte jag inte tiden gick så här fort för 10-15 år sedan...och jag har också hört "från någonstans" att tiden har börjat att gå fortare...dock med en bråkdel, men det behövs kanske inte så mycket för att man tycker att tiden går fort....jaa, jag vet inte...jag kan ju ha drömt också, hahaha...
  kram bia

  SvaraRadera