lördag 30 januari 2016

Välkommen till mitt casa Costa Cosing

Hej på er där hemma i kylan 

Många är glada åt det och hoppar glädjeskutt för snö och kyla kom det till slut och det med besked..
Och lika glada är vi som lyckades pricka in så rätt och åkte iväg precis som det kom och vi lämnade över allt med snöskottning och dyl till ungarna där hemma...
Här går vi omkring och myser i solen många promenader och bara känner in läget...Vädret har under 3 veckors tid varit helt fantastiskt och det där med att det är 300 soldagar om året stämmer nog.
Man kan jämföra vintern här ner som är i Januari februari som en bättre Svensk sommar.
Inte långtråkigt alls än så länge för här finns att göra både med att upptäcka hur området ser ut så är det massor som ska fixas hemma i lägenheten och då handlar det bara om att inreda för några stora ombyggnadsprojekt har vi inte satt igång än..
Nya möbler är inköpta och än så länge så är det på provstadiet.Med andra ord,kuddar och mattor byter plats med varandra och tavelramar utan bilder än så länge. I skrivande stund så har mattan och beiga kuddarna fått sin plats i sovrummet. Jag gör det jag älskar och är bäst på enligt Mr J :) går omkring och flyttar saker.

Och så klart att färgburken kommit fram,jag älskar ju att måla:)

Men det var liksom tvunget och det är det stora just nu,gulfurun ska bort på dörrar och lister sen är jag nöjd...

En liten kik in till oss och vad vi fördriver tiden med just nu och jag kan säga att visst har jag det ganska bra,älskar ju solen och värmen,fast saknaden efter dom där hemma är stor.Men än så länge så blir det några veckor åt gången så det går ändå bra:) Och sån tur vi har! Wifi i lägenheten med bra uppkoppling så vi har kontakt dagligen... 

Soliga hälsningar från Costa del sol


3 kommentarer:

 1. Det verkar om du hamnat där du vill vara och jag är glad för din skull. Och sysselsättningar hittar ni säkert. Tror nog att barn och barnbarn gästar er där ibland också.
  Jag skulle gärna åka iväg hela januari och en bit av februari också, det är en tid som jag inte trivs så gott med.
  Ha det fint i solen, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Men kära vän, så fint ni du har....vore roligt att ha en lägenhet på sydligare breddgrader ;))....stannar du där halva året ? eller hur planerar ni det ?...så kommer ni förstås att bosätta er där på "äldre" dar, eller ?...man får vara nöjd med torpet, so far, hihi...njut av sommar och sol nu ;))
  Vinterkram bia

  SvaraRadera
 3. Meeennn.... Jag blir alldeles salig, så underbart med en lägenhet i ett sydligt land, ett andra hem att få komma till och bara vara :)
  Jag är lite avis.... men på ett fint sätt :)
  Hoppas du har en fin fredagskväll.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera