söndag 9 april 2017

När ondskan slog till....


Snart har jag haft min blogg i 5 år. Jag bestämde mig redan från början att min inriktning skulle röra sig om inredning och lite av mitt dagliga liv.

Redan från början bestämde jag mig för att detta skulle vara mitt "ytliga" liv och jag vill inte lämna ut mig eller mina känslor på något sett..

Även på Instagram finns jag och där är det om möjligt ännu ytligare ,där alla älskar alla och tävlar om vem som har dom finaste,dyraste sakerna och den bästa lyckligaste familjen...

Och jag tycker det är roligt fast ganska genomskinligt, jag är verkligen ingen ytlig person,men här passar det mig att vara det.. Men idag skriver jag mitt inlägg direkt från hjärtat...

Det har nu gått 2 dagar nu efter att ondskan slog till även i Sverige! Det var ju väntat säger många efter det som hänt i både London,Berlin,Paris och Nice...

Ändå kan man inte förstå det eller ta in det,att det verkligen har skett på riktigt.

Vem är den mannen som anser sig att ha rätt att ta död på oskyldiga människor? Vem är den mannen som bestämde sig för att någons fru,man eller barn inte skulle få komma hem till sina närmaste den fredagskvällen..

Vem är han som har rätten att göra så mot en land som inte är hans eget??
Frågorna är många och jag sörjer med dom stackars familjer som mist sin anhörig. Och jag sörjer för min barndomsstad där jag är född och uppvuxen och som aldrig kommer att bli sig likt igen..

Ett ord som jag normalt inte använder och ett ord som jag normalt avskyr.. Är hat!
Men nu kan jag använda det ordet för det är så jag känner nu.Enbart ett stort hat mot han och hans gärningar..

Må han brinna i helvetet!

Och det får jag skriva för det är min blogg och här bestämmer jag ju själv vad jag vill skriva.. 

Livet går trots detta vidare och det mesta blir som vanligt igen,jag kommer att fortsätta att lägga ut mitt  ytliga liv, lägga ut bilder på mitt "perfekta" liv (som inte alltid är så perfekt). Men just idag är det detta som känns rätt...

Önskar er en skön söndag..

 


3 kommentarer:

 1. Hat är ett starkt ord men kan ändå verka ganska tamt när man tänker på vad man känner för den som gjort attentatet. Du får lov att hata! Jag känner att det är inte bara Stockholm som är drabbat, det är hela vårt land!
  Jo, nog är man ytlig på bloggen, de starkaste känslorna är nog när vi skriver om våra barn och barnbarn - och så får det nog vara.
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Håller med att hat är ett väldigt starkt ord. Men för det som har hänt är det absolut inte det.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Vilket sant och fint inlägg lilla vän, precis som man känner. Jag får lägga band på mig för att inte gå löst
  för mycket. Därför skönt att läsa ditt fina inlägg-, stor kram från Hajan

  SvaraRadera