måndag 22 juli 2019

Morgonstund har guld i mun eller mund:)Betyder helt enkelt.
Morgontimmarna är guld värda.Den som går upp tidigt får mycket arbete uträttat.

Fast det kan jag inte skryta med att vi gör:)

Att vakna upp här i solgasset varje morgon och inta sitt morgonkaffe är riktigt mysigt. Den här tiden på året då båten kommer in så har man verkligen något att titta på.Så vi dröjer oss kvar ganska länge här.
Fönstren på vid gavel i hela lägenheten och dra ner persienner är faktist ett måste! Jag som normalt aldrig stänger ute solen.

Det värsta jag vet är neddragna persienner:) Men här får jag ge mig.Våran lägenhet är nog i särklass den varmaste lägenheten som jag någonsin har varit inne i och det är så även på vintern.. Och det tackar vi för:) I villan var det fullt sjå att hålla huset varmt med vedeldning.Och det är ju verkligen skönt att slippa. Men så klart det bor många gamlingar här i vårat hus så föreningen är nog mån om att dom inte ska frysa..Haha... 


Men nu så är det ju sommar och från villaboende till lägenhet tar ett tag att vänja sig med.
Man saknar det där med att gå ut på altanen efter maten och ta en kopp kaffe med sig.Och det jag saknar som mest är helt klart poolen.

Men vi packar fikakorgen och åker ner till våran småbåtshamn. Fördriver några timmar där och myser i solen.Andas in havsluft samla in tankar och bara njuta av stunden.

Har sagt det förut men säger det igen!

Vad jag älskar sommaren och havet !


1 kommentar:

  1. Havet kan man inte vara utan tycker jag.
    Ibland måste persiennerna ned för att man ska kunna stå ut. Men det är väldigt sällan de kommer ner här hos oss, för det blir så tråkigt mörkt tycker jag.
    Kram Carin

    SvaraRadera